Over ons

Over Spanbandfabrikant.nl

 

Spanbandfabrikant.nl is onderdeel van Jumbo Cargo Products en al sinds 1976 dé fabrikant van (gecertificeerde) JUMBO spanbanden, sleepkabels, trailernetten en snelbinders.

Missie
Onze missie is verbeteren van de verkeersveiligheid. 
Door goed gebruik van de door ons geproduceerde en goed gekeurde spanbanden zijn er minder afgevallen ladingen, minder ongelukken en minder files!

Best of both worlds
Wij bieden het beste van 2 werelden. Zowel in onze eigen fabriek in Vietnam als in Nederland worden de spanbanden zorgvuldig geproduceerd. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland worden de producten wereldwijd verkocht. Zo combineren wij productie vanuit Azië met technische kennis en innovatiekracht vanuit Nederland.

Kwaliteit en veiligheid
Al onze producten zijn gecertificeerd, gekeurd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen zoals:

  • TÜV
  • EN-norm
  • BSI
  • Pimot

Maatschappelijk verantwoord
Mens en natuur zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf en maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken dan ook volgens de code of conduct opgesteld door BSCI  (www.bsci-intl.org ) en conform REACH.

Wetten en regels
Ondanks de Europese Norm zijn er in een aantal Europese landen andere regels en wetten met betrekking tot ladingzekering en spanbanden.Indien u hierover meer informatie wenst te ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze export binnendienst kan u hiermee van dienst zijn.

Informatie
Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over het veilig vastzetten van uw lading; neem gerust contact met ons op: info@spanbandfabrikant.nl of 0229-582062. Dan helpen wij u graag verder.